Over Procylma – Het keurstation voor uw cilinder

Procylma is het keurstation voor uw cilinder, drukhouder of duikfles. Wij zijn specialist in het keuren, onderhouden, refurbishen, opslag en verkoop van drukcilinders. Tot onze klanten behoren o.a. (medische en technische) gassenleveranciers, brandweer, duikverenigingen, schietsportvereniging en off-shore industrie. Kortom iedereen die werkt met hogedrukcilinders.

Historie

In 2002 werd Procylma opgericht door initiatiefnemers Piet Katje en Rudmer Bosma. De grote vraag in de markt naar een kwalitatief goede manier van cilinderkeuring kon daarmee worden beantwoord. Wat begon als regionale specialist in het keuren en onderhouden van drukcilinders, groeide in de jaren die volgden steeds verder door. In 2012 verhuist Procylma naar Drachten, als gevolg van een steeds verder toenemende productie. Steeds meer bedrijven en gassenleveranciers vonden hun weg naar ons bedrijf. De productielocatie in Drachten maakte het mogelijk om veilig en gecertificeerd te kunnen blijven werken. In 2020 neemt Procylma een derde hal in gebruik. Daarmee zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste “I.S” in house inspection service van Nederland. Ons afzetgebied bestaat uit heel Nederland, delen van Duitsland, België en Frankrijk.

cilinder keuring Nederland
Procylma keuren cilinder

Kernwaarden

Als keurstation voor uw cilinder of duikfles focussen wij op veiligheid, hoge kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Wij werken volgens de actuele wetgevingen, richtlijnen en zijn ISO-gecertificeerd. Procylma besteedt veel aandacht aan het opleiden en trainen van ons deskundig personeel, om onze klanten altijd van optimale service en kwaliteit te kunnen voorzien.

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde van ons. In ons gehele proces richten wij ons op het duurzaam verwerken van alle aangeboden cilinders.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van uw cilinder, drukhouder of duikfles/duikcilinder? Vanuit ons keurstation in Drachten staan wij graag voor u klaar. Neem contact met ons op via de contactgegevens op deze site of maak een afspraak om langs te komen.