Duikfles keuren

Wilt u uw duikfles laten keuren? Procylma is specialist in het keuren van duikcilinders. Geschikt voor onder meer duikverenigingen en schietverenigingen.

Duikcilinder laten keuren? Procylma helpt

In Nederland is het verplicht om uw duikfles elke vijf jaar te laten keuren. Onze medewerkers zorgen dat u met een gekeurde duikfles weer veilig het water in kan. Procylma verzorgt ook de keuring van (composiet) cilinders voor de schietsport. Dit doen wij volgens de actuele richtlijnen, onder de bevoegdheid van LRQA (ADR en TPED). Duikcilinders vallen onder de WBDA en zullen onder toezicht van LRQA gekeurd worden. De medewerkers van Procylma zijn volledig bevoegd om de keuring aan uw cilinder uit te voeren. U bent dus verzekerd van een veilige, volgens de actuele normen gekeurde duikcilinder.

Duikfles keuren bij Procylma
IMG_6036

Inleverpunten door heel Nederland

U kunt uw duikcilinder laten keuren bij ons in Drachten. U ontvangt bij inlevering van uw duikfles direct een indicatie van de werkzaamheden, inclusief eventueel extra onderhoud als dat volgens de geldende richtlijnen noodzakelijk is. U kunt ook gebruikmaken van diverse inleverpunten door heel Nederland. Hierdoor is Procylma voor iedereen in Nederland toegankelijk en bereikbaar.

Klik hieronder voor een overzicht van onze inleverpunten. Ook inleverpunt worden? Neem contact met ons op.

Duikfles keuren? Dit zijn onze werkzaamheden

Procylma verzorgt de keuring van uw cilinder voor duik- of schietsport en eventueel noodzakelijk onderhoud. Tot onze werkzaamheden behoren onder meer:

  • Herkeuren van stalen en aluminium cilinders.
  • Herkeuren van composiet cilinders (schietsport).
  • Het uitwendig stralen en spuiten van de cilinder, inclusief het aanbrengen van een speciale, beschermende high solid zink houdende onderlaag en afgelakt in diverse kleuren.
  • Bij de aanwezigheid van (vlieg)roest zullen we de cilinder inwendig stralen, zorgvuldig naspoelen en drogen.
  • Bij vervuiling (bijv. olie) zullen we de cilinders O2-clean maken met een speciale industriële reiniger.
  • Uw duikkraan voorzien van een servicebeurt. Hierbij worden de kritische onderdelen vervangen en de kraan ultrasoon gereinigd. Bij het retourneren van de kraan ontvangt u het bijbehorende servicerapport gekoppeld aan het rapport van uw cilinder.
  • Een servicebeurt aan uw duikautomaat. Dit doen wij bijna alle merken.
  • Verkoop van kranen, cilinders etc.
IMG_6029

Vragen of meer informatie over het keuren van uw duikcilinder? Neem contact op met Procylma via info@procylma.nl of bel 0566-622322.