Kwaliteit/streven

Procylma BV heeft inmiddels een vooruitstrevende positie ingenomen waar het gaat om keuren en onderhouden van drukhouders. Dit geldt ook voor de in- en verkoop van cilinders en cilindertoebehoren. Dit heeft Procylma BV gerealiseerd door producten en diensten van een dermate hoge kwaliteit te leveren die voldoet aan de hoge verwachtingen van onze klanten . De productie en dienstverlening reikt echter verder dan alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Een drukhouder wordt in het ADR gezien als een verpakkingsmateriaal waarin een gevaarlijk gas en/of een gas onder hoge druk verpakt. Het vervoer en de verpakking zelf ligt in zijn geheel zoals in het ADR omschreven.

Procylma is een gecertificeerde organisatie en werkt op een dusdanig hoog kwaliteitsniveau dat bijna alle verplaatsbare gascilinders tot 150 liter waterinhoud door ons mogen worden herkeurd.

Onze vakbekwaamheid staat onder streng toezicht.

Voor het keuren van technische en medische gascilinders werken wij onder toezicht van de onafhankelijk, door de overheid aangemelde keuringsinstantie (Notified Body’s); APRAGAZ (TPED) en Lloyd’s Register (ADR).

Voor het keuren van ademluchtcilinders en brandblussers wordt onze vakbekwaamheid getoetst door Lloyd’s Register, volgens de WBDA (Wet Besluit Drukapparatuur).

Zoals omschreven staat in de ISO 9001:2015 houden wij onze bedrijfsprocessen inzichtelijk, actueel en goed gedocumenteerd.

Door dit toezicht zijn uw cilinders gegarandeerd in goede handen.

In een prettige informele werksfeer in een vast teamverband, doen wij er alles aan om de kennis van ons personeel optimaal te houden door periodiek hun vakbekwaamheid te testen en te brengen naar het hoge niveau van wat u van ons mag verwachten. Uiteraard gebeurt dit gestructureerd en gedocumenteerd. In het kader van permanente educatie zullen excessen die buiten het lesprogramma aan bod komen, classicaal behandeld worden.

Kwaliteit wint altijd